Dé oplossing voor ons bananenprobleem
Kunnen we gelijk twee dozijn bestellen, één dozijn voor Fred en één dozijn voor de overige leden

Ben jij een fietser die graag bananen eet maar niet van geplette banen houdt?

Er is nu een nieuw product op de markt die ervoor zorgt dat je banaan veilig en onbeschadigd vervoerd wordt, de banabox. Dit kunststofdoosje geeft u banaan een tweede huid. Zo blijft u banaan langer goed. 99% van de bananen passen in de banabox. Slechts enkele bananen zijn te groot voor het kunststof – bananenhuidje.
Voor meer informatie: www.bever.nl
Bron: Fiets.nl


"Nieuwe" Koga voor Ruud
Onderstaand bericht kreeg ik van onze Ruud, laten we hopen dat deze fiets wel bestand is tegen al die krachten die hij naar boven weet te halen. Als ik het zo lees denk ik dat er voorlopig nog geen nieuwe records worden gereden, maar dat kan snel weer verranderen als hij weer bij ons peloton aansluit. Veel succes Ruud met je nieuwe Koga.

Vandaag mijn eerste ritje op mijn "nieuwe" Koga.
Rondje Uddel en dat viel vies tegen. Dat lag niet aan de velocipede (liep als een tierelier), maar aan mijn zwakke gestel. Sinds ik terug ben van Ameland fysiek niet helemaal in orde (bootleg).
Fiets is nog niet in de ultieme uitvoering.
De nieuwe KEOcarbonpedalen gemonteerd, maar nog niet de bijbehorende LOOKplaatjes onder mijn schoenen gemonteerd. Look is Look dacht ik, maar dat is niet helemaal waar. De oude plaatjes klikten niet in de nieuwe pedalen!! Dus oude pedalen erop.
Ben nog op zoek naar een nieuw zadel en bidonhouders.

Binnenkort weer in het locale peloton aanwezig.