Paparazzi in Boulevard

Als Paparazzi ben je dag en nacht bezig met het vergaren van allerlei nieuwsfeiten, overal en altijd je ogen en oren open houden. Niet omdat ik dit zelf nu zo leuk vind, maar om u als bezoeker van deze website op de hoogte te houden van al het nieuws binnen en buiten onze fietsclub. Daar gaan heel wat uurtjes inzitten.

Maar ik klaag niet, ik doe het graag voor mijn clubgenoten en al die andere gasten.
Ben ook best een beetje trots op de bijnaam Paparazzi, en geeft je af en toe ook wat meer vrijheid of voorrang.
(Al merk ik daar bij het fietsen weinig van, moet nog regelmatig de boel op sleeptouw nemen)

Langzamerhand is onze club redelijk bekend in Vaassen, nu meer door de sportieve prestaties dan door dan door de streken. Ook buiten Vaassen begint met steeds meer van ons te horen, weet echter niet of dit in positieve of negatieve zin is?? Ik vermoed helaas het laatste.

Zit ik op dinsdagavond 30 augustus rustig naar RTL Boulevard te kijken, valt mijn oog op de boezem van presentatrice Daphne Bunskoek. Nu weet ik ook wel dat bewezen is dat elke man daar als naar kijkt, maar nu toch echt om een andere reden. Ze heeft er geen woord aan vuil gemaakt maar voelde mij toch even behoorlijk voor schut gezet. Vond er toch al niet veel aan met al die nichten en overjarige mediageile dames, behalve Daphne tot op heden dan.

Maar na een tijdje werd ik toch ook weer een beetje trots, mijn naam was wel mooi op TV. En werd gezien door vele miljoenen Nederlanders, dat kunnen niet veel Lapjes zeggen!!!!!
Thuis nog even overleggen voor een plaatsje boven het bed, ik ben toch weer een fan van Daphne.
(Al stond mijn naam wel wat laag, zal wel door de leeftijd komen.)

Paparazzi

Daphne Bunskoek