Nieuwe clubkleding???

Zagen we onlangs Stampertje al in een fraai Wehkamp tenue rondstappen in Epe, deze week liep Houtlul ook al een krijtstreeppak rond te stappen. Ook Junior werd al eens gesignaleerd in een strak afgekleed kostuum, evenals Brander Junior. Ik heb nog eens goed onder in de kledingzak van de sponsor gekeken maar er zat echt niets meer in.


Blijken die Lapjes er ineens heel anders uit te zien in zo’n mooi pak, kleren maken de man zegt men.
Nu de manieren nog.

De echte reden was dat de heren iets te vieren hadden, Stampertjes dochter trad in het huwelijk evenals een maatje van Junior. Houtlul nam zijn vader op de schouder op hun huwelijksdag, uw Paparazzi schoot daar even wat mooie plaatjes.


Paparazzi Junior en Brander Junior

Houtlul loopt trouwens wel graag te showen met zo’n mooi pakkie an. Zo zagen we hem parmantig heen en weer lopen te midden van een zaal vol met dames. ‘Kijk mij nou eens mooi zijn’ lijkt hij op de foto’s te denken.
Jammer genoeg was de accu leeg tijdens het showen van de lingerie.

Locatie en foto's Fifty8

Clubkampioen AV34


Ons oudste lid Kogaatje bereikte onlangs de respectabele leeftijd van 60 jaar, dit werd in huize Koga groots gevierd met een enthousiaste jarige.

Ander hoogtepunt werd 2 dagen later gevierd, als kersvers 60 plusser ging Kogaatje de strijd aan voor het clubkampioenschap bij AV34.
Met grote overmacht won deze herboren jongeman alle onderdelen van de meerkamp. Kogelslingeren, kogelstoten en speerwerpen leverden allemaal een clubrecord op, dus weer veel cijferwerk voor onze Ruud.

Ook Karlien leverde met een eerste plaats op de meerkamp een prima prestatie. Ze gooit en werpt zelfs verder dan die 60 plusser, en dat terwijl die oude goed getrainde man zo’n fabelachtige techniek laat zien.

Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie en geniet van de titel, zal er niet bij zetten dat je de enigste deelnemer was.


Twee meerkamp winnaars

 

 

 

Paparazzi in de krant

In het Veluws Nieuws van deze week kan u de grote foto van Paparazzi, met achterop de tandem Henk Koetsier, niet ontgaan zijn. Het verhaal gaat over het hoe en waarom er geld voor het KWF word ingezameld. De redacteur van deze krant wilde op deze manier eens het verhaal achter de actie naar voren halen. Een leuk verhaal wat mogelijk weer wat extra oplevert voor het KWF.

Lees hiet het verhaal

Toeval of niet, op dezelfde pagina word vermeld dat Paparazzi gaat infiltreren in de voetbalwereld.
Maak u geen zorgen, ik vind het fietsen veel leuker.

Het Zeemleren Lapje op Twitter

Zit ik maandagavond na onze Cauberg Clinic nog een beetje te bladeren op de Robo Sport internetpagina zie ik daar ineens met grote letters deze website staan. En wel op de Twitterpagina, nu heb ik helemaal niets met Twitteren en ook geen idee hoe het daar komt, wel een vermoeden, maar vind het wel geinig. Aan de teller van de website was te zien dat in de uren nadat de ‘tweet’ was geplaatst de bezoekersaantallen ineens omhoogschoten. Na al eens met een artikel in het blad Fiets gestaan te hebben raakt Het Zeemleren Lapje nu ook op de digitale snelweg bekend.
Kunnen de andere deelnemers aan de Cauberg Clinic ook zien wie die twee ‘Pannekoeken’ in het peloton waren.

Bekijk hier de Twitterpagina

 


De teller van deze pagina op maandag 25 oktober

Voorpaginanieuws

In het Proathok valt bij enkele Lapjes al enige jaloezie te bespeuren dat Paparazzi de laatste tijd een paar keer in de krant stond. En nog wel op de voorpagina van het ‘Vaassens Weekblad’, dat was wel even schrikken natuurlijk. Tja …. als je iets op touw zet loop je het risico eens een keer aan de andere kant van de camera te staan. En het was met een goede reden, euro’s voor het KWF een prachtige fietsdag in Emst waar de aanwezige Lapjes ook weer van hebben genoten.

Lees hier de digitale versie van onze dorpskrant

 

Trouwens, Paparazzi was niet de enige die de afgelopen week met ‘z’n bakkes’ in de krant stond. Twee meiden van het KTT stonden ook prominent in de zaterdageditie met viool en hoorn. Rinske en Jet zijn niet alleen enthousiaste sporters op de triathlon, ze zijn blijkbaar ook nog getalenteerde muzikanten.
Hebben we langzamerhand al een mooi orkest voor het geval de Lapjes weer eens hun zangkunsten ten gehore moeten brengen. Is al wel weer een tijd geleden trouwens.

Naar het concertpodium

De Stentor door Jan Visser. zaterdag 23 oktober 2010

VAASSEN/ZWOLLE - Met applaus wordt Jet van Oosterhout (14) door de leden van het jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel in Zwolle onthaald, wanneer dirigent Albert Dam bekend maakt dat zij door de audities van de nationale selectie voor Jeugdorkest Nederland is gekomen.
Het is de vierde maal dat een orkestlid van De Vuurvogel dat is gelukt. Eerder viel de eer te beurt aan Jet's zus Rinske (16) en de uit Zwolle afkomstige Marthe Lasthuis (20) en Katinka van Driezum (18).

Terwijl de laatste orkestleden nog binnendruppelen, is de repetitie van het eerste deel van de door Dam gecomponeerde symfonie Margarida de Poneda inmiddels begonnen.

Het is geen gewoon symfonieorkest waar de Vaassense zussen deel van uitmaken. De muziek is evenmin alledaags. Vuvuzela's horen thuis in een Afrikaans voetbalstadion en zangvogeltjes in de vrije natuur of in een kooi, maar zeker niet in een of andere pasta de pájaro de la canción (zangvogeltjespâté). Toch kreeg Albert Dam bij dit exquise voorgerecht in een Spaans restaurant vleugels en legde hij zijn ei voor de symfonie Margarida de Poneda, daarbij geholpen door het getsjilp van in een kooi gehouden pajaros raros (zeldzame vogels). Minimalistische muziek is het geworden, muziek op het randje.

"Het is zo mooi," roept hij verrukt wanneer de jonge muzikanten een stukje van Pajaros Raros van de door hem gecomponeerde symfonie feilloos spelen en de violen aanzwellen vanuit het niets. De fel-oranje vuvuzela's doen er dan nog het zwijgen toe. Pas bij het hoofdgerecht barsten ze in volle hevigheid los, zuiverder dan in welk Afrikaans stadion dan ook. "De mensen weten niet hoe leuk het is om in dit jeugdorkest te spelen," vertellen Jet en Rinske in de pauze, samen met Marthe en Katinka.

Het jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel is momenteel druk bezig om zich voor te bereiden op het nationaal concours voor jeugdsymfonieorkesten in Hoogeveen. Zondag is er in Ootmarsum een try-out van Margarida de Poneda. De ambities van de jonge muzikanten zijn hoog en met minder dan een plaats in een groot orkest nemen ze geen genoegen. Bezuinigingen van overheidswege en de invloed daarvan op de levensvatbaarheid van orkesten doen daarbij niet terzake. "Je wilt het of je wilt het niet," vertolkt Jet hun mening, "en wij gaan er gewoon voor. Niet voor de een of andere carrière in de muziek, maar voor de momenten."

Jet aarzelt bij de vraag of ze na de middelbare school naar het conservatorium wil gaan. Ze oefent elke dag een uur, maar heeft ook haar huiswerk. Rinske is vastbesloten om op het conservatorium haar muziekloopbaan te vervolgen met de hoorn als instrument. Marthe (viool) en Katinka (hobo) studeren al aan conservatoria in respectievelijk Utrecht en Amsterdam.

Elke week repeteren ze samen met zo'n tachtig andere jonge muzikanten in de aula van het Meander College onder leiding van docent muziek Albert Dam. Bij de keus van het repertoire houdt deze nadrukkelijk rekening met de mogelijkheden van de orkestleden die tussen de 13 en 21 jaar oud zijn. "Een stuk op maat van het orkest" , noemt hij de vogelvrije compositie die op 6 november in première gaat op het nationaal concours voor jeugdsymfonieorkesten.