WDveul en zijn Michelle

Die WDveul zit in het Proathok wel steeds te mopperen dat hij telkens met ‘Michelle’ achterop fietst, maar zo zwaar kan dat poppetje toch niet zijn?? Met mijn speciale camera zag ik haar afgelopen zaterdag eindelijk ook een keer zitten. Blijkbaar is ze voor onze voorzitter nog onzichtbaar anders had hij wel wat minder zuur gekeken.

Vermoed hele andere smoezen om even alleen het bos in te gaan met ‘zijn Michelle’.
Ik zou het tenminste wel weten als ik zoiets achterop mijn fietsje vond, en daar had ik zeker geen pottenkijkers bij nodig.

 

 

 

 

Seizoensafsluiter 2014/2015

Zaterdag 28 maart werd het lapjes bosseizoen van 2014/2015 afgesloten. Niet al te beste omstandigheden maar toch nog 10 man op de stoep bij Jan die zagen dat uw Paparazzi op de valreep nog een nieuwe bike had aangeschaft. Om al dat gedoe uit de hoogte ook eens vanaf een gelijkwaardig niveau gade te slaan dus ook op een twentyniner overgestapt. Eigenlijk zonde voor zo’n fiets maar had het geen fiets moeten worden en had het gelijk een goede vuurdoop.
Het regende in eerste instantie wel een beetje maar over het geheel genomen viel het erg mee. Wel een beetje gekraak van de remmen op de natte paden maar dat is weer goed voor de fietsenmaker.
Met de camera op het stuur nog wat bewegende beelden gemaakt, regelmatig zat er modder op de lens wat die weer onbruikbaar maakten maar toch een compilatie aan elkaar geplakt.
De zwemtraining van Joost helaas gemist, toen stond de camera net uit, hij maakte een paar mooie slagen in een plas die net iets dieper was dan gedacht.
De afsluiter in de kantine werd matig bezocht maar daarom niet minder gezellig, en als Jan Knien op tijd naar huis was gegaan was hij niet nog een keer natgeregend.

 

Paparazzi